Şanlıurfa’ya atanan 567 sağlıkçının görev yerleri kurayla belirlendi

SAĞLIK Bakanlığı tarafından yapılan atama ile Şanlıurfa'ya tayin edilen 567 personelin görev yerleri yapılan kura çekimi ile belirlendi. Sağlık Bakanlığı İstanbul’dan sonra en fazla sağlık atamasını 567 personel ile Şanlıurfa’ya...

24 Ağustos 2015 Pazartesi 16:40
Şanlıurfa’ya atanan 567 sağlıkçının görev yerleri kurayla belirlendi






SAĞLIK Bakanlığı tarafından yapılan atama ile Şanlıurfa'ya tayin edilen 567 personelin görev yerleri yapılan kura çekimi ile belirlendi.
Sağlık Bakanlığı İstanbul’dan sonra en fazla sağlık atamasını 567 personel ile Şanlıurfa’ya gerçekleştirdi. 177’si doktor, 390’ı ise yardımcı sağlık personeli olan 567 personelin görev yapacağı hastane ve sağlık kurumu için bugün noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan kura çekilişi ile sağlık personellerinin yeni görev yerleri belirlendi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen, "Bu yıl Sağlık Bakanlığı nüfus yoğunluğuna göre en fazla atamayı Şanlıurfa’ya yaptı. Toplam 567 personelin atandığı Şanlıurfa’ya 177’si çeşitli branşlardaki doktorlar oluştururken, 390’ı ise hemşire ve sağlık personeli olarak atandı" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.