Savrulan otomobil duvarı yıkıp evin bahçesine girdi

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde bir araçla çarpışan otomobil savrularak, istinat duvarını yıktığı evin bahçesine daldı. Kazada herhangi bir kimse yaralanmazken; kazadan kısa bir süre önce bahçede çocukların oynadığı öğrenildi. Kaza,...

19 Eylül 2015 Cumartesi 16:41
Savrulan otomobil duvarı yıkıp evin bahçesine girdi






BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde bir araçla çarpışan otomobil savrularak, istinat duvarını yıktığı evin bahçesine daldı. Kazada herhangi bir kimse yaralanmazken; kazadan kısa bir süre önce bahçede çocukların oynadığı öğrenildi.
Kaza, bugün 09.30 sıralarında, Ören Mahallesi Zabıta Erdoğan Caddesi'nde meydana geldi. 48 yaşındaki Bülent Acar, yönetimindeki 10 RS 298 plakalı otomobil ile Vildan Ebe Sokağı'ndan caddeye çıkan 67 yaşındaki Turan Atalay'ın yönetimindeki 34 VCA 36 plakalı otomobile çarptı. Savrulan Atalay yönetimindeki araç, Ergüder Seyfi'ye ait evin bahçe duvarını yıkarak bahçesine girdi. Bahçede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Her iki sürücü de kazadan yara almadan kurtuldu. Biraz önce çocukların bahçede oynadıklarını anlatan ev sahibi Ergüder Seyfi, "Verilmiş sadakamız varmış. Kaza sırasında bahçede kimsenin olmaması bir şans. Allah korudu" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.