Şehitler için E5 karayolu üzerinde dua okudular

    Arzu KAYA / İSTANBUL, () İSTANBUL'da 5 ayrı otomobil forumu "Şehitlere saygı konvoyu" düzenledi. Cevizlibağ'dan Edirnekapı'ya gelen grup, E5 üzerinde araçlarından inip, şehitler için dua okudu. Grup, Cevizlibağ'dan...

13 Eylül 2015 Pazar 16:46
Şehitler için E5  karayolu üzerinde dua okudular






 

 

Arzu KAYA / İSTANBUL, () İSTANBUL'da 5 ayrı otomobil forumu "Şehitlere saygı konvoyu" düzenledi. Cevizlibağ'dan Edirnekapı'ya gelen grup, E5 üzerinde araçlarından inip, şehitler için dua okudu. Grup, Cevizlibağ'dan Türk bayraklarını astıkları otomobilleriyle kornolara çalarak yola çıktı. Konvoy halinde Cevizlibağ'dan yola çıkan otomobiller Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü önünden geçerek Edirnekapı'da E5 üzerinde durdu. Araçlarını kenara çeken sürücüler, Edirnekapı Şehitliği'ne yakın bir yerde şehitler için dua okudu. Yoldan geçen araçlar da korna çalarak etkinliğe destek verdi. Etkinliğe katılan araçlar Bağdat Caddesi'nde doğru konvoy halinde devam etti.

(FOTOĞRAF) 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.