Selim'de Cumhuriyet Yaşıtlarına Ziyaret

KARS’ın Selim İlçesi’nde Kaymakam Erdinç Dolu ve ilçe protokolü, 1923 doğumlu Cumhuriyet ile yaşıt vatandaşları evinde ziyaret etti. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Cumhuriyet Savcısı Hikmet Salman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı...

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:19
Selim'de Cumhuriyet Yaşıtlarına Ziyaret






KARS’ın Selim İlçesi’nde Kaymakam Erdinç Dolu ve ilçe protokolü, 1923 doğumlu Cumhuriyet ile yaşıt vatandaşları evinde ziyaret etti.
Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Cumhuriyet Savcısı Hikmet Salman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alican Arslan, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Yağdı ve AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun ile birlikte 91 yaşındaki Sevgili Bayram, Aslı Akbaba ile Şerafettin Acay’ı evlerinde ziyaret etti. Kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Kaymakam Dolu ile beraberindekilere teşekkür eden Sevgili Bayram, çok mutlu olduğunu söyledi.
Kaymakam Erdinç Dolu ile beraberindekiler daha sonra Aslı Akbaba’yı hasta yatağında ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Ardından ilçeye bağlı Benliahmet köyüne giden grup, Şerafettin Acay ve eşini ziyaret etti. Acay, eşinden 10 çocuğunun olduğunu belirterek, Ağrı’da 4 yıl askerlik yaptığını söyledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü gördüğünü de belirten Acay, “Hepimizi yüzümüzden öptü. Boz (gri) bir palto giymişti. Mübarek bir adamdı. Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.
Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe ve bağlı köyleri ziyaret ettiklerini belirten Erdinç Dolu, 91 ve üstü yaşlarda bulunan yaşlıları ziyaret ederek gönüllerini aldıklarını belirtti. Dolu, “Onları bu özel günde mutlu etmek istedik. Sorunlarını dinledik. Sorunları için çözüm yolları bulacağız" dedi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.