Sıcaktan bunalanlar ağaç gölgesine kaçıyor

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da artan hava sıcaklığı, özellikle oruç tutanları zorluyor. Sıcaktan bunalanlar, ağaç gölgesinde dinlenmeyi tercih ediyor. Samsun'da özellikle oruç tutanlar sıcak havalardan olumsuz etkileniyor. İftar saatinin...

10 Temmuz 2015 Cuma 14:03
Sıcaktan bunalanlar ağaç gölgesine kaçıyor






İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da artan hava sıcaklığı, özellikle oruç tutanları zorluyor. Sıcaktan bunalanlar, ağaç gölgesinde dinlenmeyi tercih ediyor.
Samsun'da özellikle oruç tutanlar sıcak havalardan olumsuz etkileniyor. İftar saatinin geç oluşu nedeniyle parklarda ve sahil kenarlarında vakit geçirmeyi tercih edenler, sıcak havadan zorlandıkları anlarda ise kendilerini hemen bir ağaç gölgesi altında buluyor. Kimileri gölgede yatıp uyumayı tercih ederken, kimileri de oturup vakit geçiriyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.