Şile'de terör protestosu

Nurcan KIRCALI / İstanbul,() ŞİLE'de son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto eden bir grup, Türk bayrakları ile yürüyüş gerçekleştirdi. Şile Terminal Alanı'nda toplanan kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ve "Şehitler...

26 Ağustos 2015 Çarşamba 03:19
Şile'de terör protestosu






Nurcan KIRCALI / İstanbul,() ŞİLE'de son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto eden bir grup, Türk bayrakları ile yürüyüş gerçekleştirdi. Şile Terminal Alanı'nda toplanan kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı eşliğinde Üsküdar Caddesi'nden Belediye Meydanı'ndaki Atatürk büstüne yürüdü. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından eyleme katılan bir kadın, "Bu vatan sahipsiz değildir, iki oğlum var ikisi de feda olsun" diyerek tepkisini dile getirdi. Eylem olaysız son buldu.

(FOTOĞRAFLI)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.