Sivas Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı

SİVAS, () - SİVAS Valiliği, son günlerde Vali ve Vali yardımcılarının isimleri kullanılarak bazı kurum ve kuruluşlardan taleplerde bulunulduğunu belirterek, bunlara itibar edilmemesini istedi. Sivas Valiliği tarafından yapılan açıklamada,...

28 Ocak 2015 Çarşamba 17:24
Sivas Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı






SİVAS, () - SİVAS Valiliği, son günlerde Vali ve Vali yardımcılarının isimleri kullanılarak bazı kurum ve kuruluşlardan taleplerde bulunulduğunu belirterek, bunlara itibar edilmemesini istedi.
Sivas Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bazı kişilerin Vali Alim Barut ile Vali yardımcılarının isimlerini kullanarak çeşitli kurum ve kuruluşlardan taleplerde bulunulduğunun tespit edildiğini duyurdu. Açıklamada, bu tür taleplere itibar edilmemesi, güvenlik güçleri ve Valiliğe bilgi verilmesi istendi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.