Takdir belgesini kaçıran liseli 4. kattan ölüme atladı

İzmir Torbalı Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Umut Okay Giriş, takdirname alamayacağını anlyınca intihar etti.

12 Ocak 2016 Salı 17:01
Takdir belgesini kaçıran liseli 4. kattan ölüme atladı







Takdir belgesini kaçıran liseli 4. kattan ölüme atladı


Okullar yarı tatiline hazırlanırken, takdir, teşekkür belgesi kaçıran öğrenciler psikolojik bunalıma girdi. İzmir Torbalı Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Umut Okay Giriş, takdirname alamayacağını anlyınca intihar etti.

İNTİHAR NOTU BIRAKTI

Evde yapılan polis incelemesinde liseli gencin yazdığı belirtilen bir intihar notu bulundu. Umut Okay Giriş'in, notta 22 Ocak'ta verilecek ara karne öncesi takdir belgesini iki puanla kaçırdığını, bu yüzden anne ve babasını çok üzdüğünü yazdığı öğrenildi. Başarılı bir öğrenci olduğu belirtilen Umut, ailesinin memleketi Elazığ'da toprağa verildi.

EVLERİNİN PENCERESİNDEN ATLADI

İzmir'de 15 yaşındaki lise öğrencisi, takdir belgesini kaçırdığı için ailesini çok üzdüğünü belirten bir not bırakarak, evlerinin penceresinden atladı. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

İzmir'de bir lise öğrencisi 4'üncü kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar etti. Olay, geçen pazar günü akşam saatlerinde, Alpkent Mahallesi'ndeki apartmanda meydana geldi. Torbalı İlçesi'nde oturan Torbalı Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Umut Okay Giriş, girdiği bunalım sonucu dördüncü kattaki evlerinin penceresinden atladı.

Kanlar içinde kalan genç, ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardından İzmir Ege Üniversitesi'ne oradan da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne götürülmek istenen genç yolda yaşamını yitirdi.


Son Güncelleme: 12.01.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.