TAV Havalimanları 12. kez Berlin turizm fuarında

Faik KAPTAN/İSTANBUL,() HAVALİMANI işletmeciliğinde önemli bir marka olanı TAV Havalimanları, bu yıl 49. kez düzenlenen ve uluslararası turizm-seyahat endüstrisinin en prestijli etkinliklerinden olan ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’na...

05 Mart 2015 Perşembe 14:54
TAV Havalimanları 12. kez Berlin turizm fuarında






Faik KAPTAN/İSTANBUL,() HAVALİMANI işletmeciliğinde önemli bir marka olanı TAV Havalimanları, bu yıl 49. kez düzenlenen ve uluslararası turizm-seyahat endüstrisinin en prestijli etkinliklerinden olan ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’na katıldı.
Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen fuarda TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimnalarının tanıtımının yanı sıra Gürcistan’ın Batum, Makedonya’nın Ohrid ve Tunus’un Enfidha-Hammamed havalimanları da tantıldı.
TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük fuarla ilgili olarak şunları söyledi:
“Dünyanın her yerinden turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinin buluştuğu ITB Berlin Fuarı’nda bu yıl İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum’u ön plana taşıdık. Bu destinasyonların yer aldığı çanakta turizm potansiyeline paralel uçuşların artışına katkı sağlamak amacıyla büyük çaba sarf ediyoruz. Ayrıca Gürcistan, Makedonya ve Tunus’ta işlettiğimiz havalimanlarının yer aldığı destinasyonları da tanıtıyoruz. 12. kez yer aldığımız bu fuarda hedefimiz bulunduğumuz bölgelere katkı sağlamak. TAV Havalimanları olarak, ülkelerin ve şehirlerin giriş-çıkış kapıları olan havalimanlarının turizmin gelişmesi için itici güce sahip olması gerektiğinin farkındayız. Bu anlamda, 7 ülkede işlettiğimiz 14 havalimanı ve çeşitli coğrafyalarda faaliyet gösteren hizmet şirketlerimizi temsil eden standımızda bugün katılımcılar ve ziyaretçilerin ilgisini görmek mutluluk verici.”
  (FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.