Türkiye'den Meksika'ya destek mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin, Meksika'nın güney sahili açıklarında meydana gelen, can kaybı ve hasara yol açan deprem nedeniyle Meksika hükümeti ve halkıyla dayanışma içinde olduğunu bildirdi.

08 Eylül 2017 Cuma 18:49
Türkiye'den Meksika'ya destek mesajı






ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Meksika'nın güney sahili açıklarındaki 8,1 büyüklüğündeki depremin can kayıpları ve hasara yol açtığının üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Meksika'da 8,1 büyüklüğünde deprem oldu

Meksika halkının acısının paylaşıldığı kaydedilen açıklamada, hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve yaralılara şifa dileğinde bulunuldu.

Açıklamada, "Bu zor zamanda dost Meksika hükümeti ve halkıyla güçlü dayanışma duygularımızı yineliyoruz. Türkiye, talep gelmesi durumunda Meksika'ya elinden gelen desteği sağlamaya hazırdır." ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Uğur Çil

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.