Van'da 11 alime kız icazet belgesini aldı

Gülay KUYUCU/VAN, () - VAN’da, Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) bünyesinde İslami ilimlerini tamamlayan 11 alime kız düzenlenen törenle icazet belgelerini aldı. Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) tarafından, İslami ilimler...

02 Mayıs 2015 Cumartesi 16:07
Van'da 11 alime kız icazet belgesini aldı






Gülay KUYUCU/VAN, () - VAN’da, Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) bünyesinde İslami ilimlerini tamamlayan 11 alime kız düzenlenen törenle icazet belgelerini aldı.
Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) tarafından, İslami ilimler alanında verilen eğitimlerini tamamlayarak belge almaya hak kazanan 11 alime kız için İmam Hatip Anadolu Lisesi'nin konferans salonunda merasim programı düzenlendi. Programa sadece kadın ve çocuklar katıldı. 4 yıllık medrese eğitiminin ardından sarf, nahiv, fıkıh, siyer, hadis, tefsir ve usül derslerinden başarılı olan 11 kız öğrenciye törenle icazet belgesi verildi. Tören tiyatro gösterimi, şiir ve ezgiler ile devam etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.