Yardımlar, Sosyal Market'ten randevu sistemiyle

KIRIKKALE Belediyesi Sosyal Yardım Derneği (KIYAD) tespit edilen muhtaç ailelere yardımlarını artık yeni kurulan Sosyal Market randevu aracılığıyla ulaştıracak. Kırıkkale Belediyesi ek binasında hizmete sunulan Sosyal market, ihtiyaç sahibi...

09 Şubat 2015 Pazartesi 11:44
Yardımlar, Sosyal Market'ten randevu sistemiyle






KIRIKKALE Belediyesi Sosyal Yardım Derneği (KIYAD) tespit edilen muhtaç ailelere yardımlarını artık yeni kurulan Sosyal Market randevu aracılığıyla ulaştıracak.
Kırıkkale Belediyesi ek binasında hizmete sunulan Sosyal market, ihtiyaç sahibi ailelerin alışverişini rahat bir ortamda yapmalarına olanak sağlayacak. Sosyal Market yardımları, Sosyal Konsey ekiplerinin tutanağına göre hanede yaşayan kişi sayısı ve özel durumlarına göre puan usulüyle yapılacak. Ayrıca Sosyal Market, randevu sistemi ile çalışacak. İl sınırları içerisindeki ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını sağlamak için kurulan Sosyal market, hayırseverlerin katkılarıyla hizmet vermeye devam edecek.
Sosyal Market'in resmi açılışı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve il protokolünce önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen çalışmaların, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüreceği belirtildi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma Derneğinin üyelerinin gönüllü olarak çalıştıklarını, ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim ve ev eşyalarının, ancak hanımlar tarafından evlerinde yapılan incelemeler sonunda giderildiğini söyledi. Başkan Saygılı şöyle dedi:
"Gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesiyle birlikte durumların gözlenmesi halinde gereken yardımlar Sosyal Yardımlaşma Derneği'miz tarafından karşılanacak. Dar galirli ailelerimize gıda ve giyimle birlikte ayrıca ihtiyacı bulunması halinde çeşitli ev eşyalarını da sağlıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.