Yerli 'Romeo'nun sıra dışı evlilik teklifi

Akif ARICI/ ANTALYA, () - ANTALYA'da kız arkadaşı Tuğçe Can'a sıra dışı evlilik teklifi yapmak isteyen 32 yaşındaki Mustafa Çetin, 2'nci kattaki balkona vinçle çıkarak serenatta bulundu. Tuğçe Can'dan 'Evet' cevabını alan Çetin,...

27 Ağustos 2015 Perşembe 18:40
Yerli 'Romeo'nun sıra dışı evlilik teklifi






Akif ARICI/ ANTALYA, () - ANTALYA'da kız arkadaşı Tuğçe Can'a sıra dışı evlilik teklifi yapmak isteyen 32 yaşındaki Mustafa Çetin, 2'nci kattaki balkona vinçle çıkarak serenatta bulundu. Tuğçe Can'dan 'Evet' cevabını alan Çetin, mutluluğunu konfetiler eşliğinde dansla kutladı.
Kuyumcu Mustafa Çetin, 1 yıldır beraber olduğu kız arkadaşı bankacı Tuğçe Can'a sıra dışı bir evlilik teklifi yapmak istedi. Arkadaşlarıyla plan yapan Çetin, Tuğçe Can'ın kardeşiyle de işbirliği yaparak sürpriz hazırladı. 25 kişilik bir ekip ve vinçle Alanya İlçesi'ndeki Tuğçe Can'ın oturduğu binanın önüne gelen Çetin, son hazırlıkları tamamladı. Arkadaşları, 'Benimle evlenir misin?' yazısını, harfleri ellerinde taşıyarak oluşturdu. 2'nci kattaki balkona vinçle çıkan Çetin, kardeşi tarafından balkona çıkması söylenen kız arkadaşına serenat yaptı. Şarkı söyleyerek evlilik teklifinde bulunan Çetin, 'Evet' cevabıyla büyük sevinç yaşadı. Evden sokağa çıkan ikili, keman ve konfetiler eşliğinde dans etti. Planladığından daha da iyi bir organizasyon olduğunu belirten Mustafa Çetin, “O benim için en iyisine layık, ne yapsam azdır" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.