3 oyuncusunu silen Bursaspor, Anderlecht'e kilitlendi

23 Ağustos 2011 Salı 11:42
3 oyuncusunu silen Bursaspor, Anderlecht'e kilitlendi






Bursaspor camiası, teknik heyet, yönetim ve taraftarlarıyla gerçekleştirilen operasyonun ardından kenetlendi. Yönetimin 3 oyuncuyu göndermesine destek veren taraftarlar, disiplinsiz tavırlarıyla takımın ahengini bozan isimlerden kurtulmanın mutluluğunu yaşadı. Bursasporlu yöneticiler, disiplinsiz futbolcuların gönderilmesinin ardından takımın çalışmalarına devam ettiğini açıkladı. Yöneticiler, sıkıntının geride bırakıldığını, Anderlecht maçının düşünüldüğünü ifade ettiler. Bu arada, kendilerinden kulüp bulmaları istenen Volkan Şen'in Trabzonspor ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Trabzonspor'un, Volkan'ın bonservis konusunda da Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştığı, genç oyuncunun 2 gün içinde bordo-mavili ekiple 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Öte yandan 2006 yılından bu yana Bursaspor'da forma giyen 21 yaşındaki Sercan Yıldırım'ın ise henüz herhangi bir kulüple anlaşmadığı öğrenildi. Satış listesine konan Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından istendiği; ancak henüz resmi bir görüşme olmadığı bildirildi.
İBRAHİM KAŞ, MERSİN İDMAN YURDUN'DA
Bursaspor serüveni kısa süren İbrahim Kaş da, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'a bir yıllığına kiralandı. Öte yandan, yeşil-beyazlı ekip, Anderlecht hazırlıkları kapsamında bugün gerçekleştireceği antrenmanla birlikte çalışmalarını tamamlayacak. Bursaspor kafilesi, yarın, deplasmanda oynayacağı maç için Yenişehir Havaalanı'ndan, saat 11.00'de THY'ye ait özel uçakla Belçika'ya gidecek. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.