70 yıllık günlük kitaplaştırılacak

27 Aralık 2012 Perşembe 16:18
70 yıllık günlük kitaplaştırılacak






BOLU (CİHAN)- Ömrünün 70 yılını düzenli bir şekilde deftere kaydeden Hasan Karakaş´ın tuttuğu günlük, Bolu Belediyesi´nin girişimiyle kitaplaştırılacak.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 70 yıl boyunca tuttuğu günlükle Bolu´nun geçmişine dair bilgileri ve yaşadıklarını günlüğe not alan Hasan Karakaş´ı evinde ziyaret etti, 90 yaşındaki Karakaş´ın doğum gününü kutladı. Hasan Karakaş, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirterek Başkan Yılmaz´a teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, Hasan amca bizim saygı duyduğumuz bir büyüğümüzdür. 70 yıldır tuttuğu günlüklerde Bolu ile ilgili önemli bilgiler yer almaktadır. Günlüklerin kitaba çevrilmesi ile ilgili çalışma başlattık. Kendisine teşekkür ediyor ve uzun ömürler diliyorum. dedi.

Hasan Karakaş´ın günlüğünde, 1944 yılında meydana gelen Bolu depremi dâhil Türkiye'nin atlattığı önemli badireler ile ilgili bilgilerin yer alıyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.