Abdullah Avcı: İlk maçın Galatasaray ile olması avantaj

08 Eylül 2011 Perşembe 11:39
Abdullah Avcı: İlk maçın Galatasaray ile olması avantaj






Galatasaray ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Langa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdüren ekipte Teknik Direktör Abdullah Avcı, 11 Eylül Pazar günü Galatasaray ile oynanacak karşılaşma öncesinde özel açıklamalarda bulundu.
Futbolda yaşanan olaylardan dolayı 2.5 aydır lige hazırlık yaptıklarını kaydeden genç teknik adam, "Liglerin başlaması uzayınca çalışmalarımızda uzadı. 10 tane hazırlık maçı yaptık. Artık bunların hepsi geride kaldı. Geçmişi tamamen kapattık. Artık bundan sonra oyunlar üzerine konuşacağız." dedi.

İLK MAÇIN GALATASARAY İLE OLMASI AVANTAJ
Abdullah Avcı, liglerin yaşanan olaylardan sona ertelenmesinin ardından ilk hafta Galatasaray ile oynamalarının kendileri için avantaj olduğunu söyledi. Genç teknik adam, rakipleri hakkında şunları söyledi:
"Galatasaray geçen yıl futbolda dibe vurmuştu. Bu yıl hocasından futbolcusuna kadroyu yenilediler. Oldukça kariyerli futbolcuları transfer ettiler. Zaten bizim fikstürde ilk 5 hafta içinde üç büyüklerle oynayacağız. Arada Barcelona ile maçımız yok diye espri bile yapıyoruz. Liglerin bu kadar ertelendiği bir hafta futbolcuları konsantre etmek adına ilk maçın Galatasaray ile olmasını avantaj olarak değerlendiriyorum. Zor bir müsabaka olacak ama iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz."
Abdullah Avcı, lige yükseldikleri günden beri hedeflerini yükselttiklerini ifade ederek, "Her geçen sezondan dersler çıkardık. Geçen yıl Türkiye Kupası'nı kazanarak UEFA'ya gitmeyi denedik. Ancak bu yıl gelen play-off sistemi ile birlikte hem lige hem de kupaya asılacağız. Oluşturduğumuz kadro ile ligin üst sıralarında yer alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
Öte yandan Abdullah Avcı, ligde şike iddiaları nedeniyle sözleşmelerini feshettikleri İbrahim Akın ve İskender Alın içinse, "Bu konuda yargı süreci devam ediyor. Bu olayla ilgili konuşmadım. İnsani tarafından baktığınız zaman üzülüyorsunuz. İşimiz ve hayat devam ediyor." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.