Ankara'da bombalı saldırı; Kızılay boşaldı

Ankara'da düzenlenen bombalı saldırının ardından Kızılay adeta boşaldı. Atatürk Bulvarı trafiğe kapatılırken polis ekipleri ve savcıların araştırması halen devam ediyor

14 Mart 2016 Pazartesi 11:15
Ankara'da bombalı saldırı; Kızılay boşaldı






Ankara'da bombalı saldırı; Kızılay boşaldı

Kızılay Güvenpark yanı Atatürk Bulvarı üzerindeki otobüs durağına düzenlenen bombalı terör saldırısından sonra sabah Kızılay Meydanı’nda insan kalabalığının olmaması dikkati çekti.

Tüm bölgelere bağlayan ve geçiş noktası olan Kızılay her gün binlerce kişiyle dolup taşarken, bugün bomboş görüntüsüyle dikkati çekti. Olay yeri inceleme ekiplerinin sabahın ilk saatlerinden itibaren patlama bölgesinde inceleme yapılırken, Atatürk Bulvarı araç ve insan trafiğine kapatıldı. Beyaz brandalar çekilerek olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptığı incelemenin yanı sıra Yüksel Caddesi esnafları da terörü protesto etmek için dev bir Türk bayrağı astı.




Son Güncelleme: 14.03.2016 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.