Başkan Akgül'den, minik Esmanur'a akülü sandalye

04 Aralık 2012 Salı 11:05
Başkan Akgül'den, minik Esmanur'a akülü sandalye






ANKARA (CİHAN)- Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, engelli Esmanur Gönç'e akülü sandalye hediye etti.

Akülü sandalyeyi, doğuştan yüzde 92 yürüme engeli bulunan minik Esmanur'a teslim eden Akgül, Mamaklı her vatandaşımızın yardımına koşmak bizim görevimizdir. Engelli vatandaşlarımızın önüne set çekerek değil onlara destek olarak, yardım ederek hayata tutunmalarını sağlamalıyız. dedi.

Küçük kızın, Mamak Belediyesi Evde Sağlık Hizmeti ekiplerince muayenesinin de gerçekleştirileceğini belirten Başkan Akgül, Aklımızdan ve yüreğimizden, herkesin birer engelli adayı olduğunu çıkartmamalıyız. diye konuştu. Küçük kızın sağlık durumu ve engeli hakkında bilgi alan Akgül, Esmanur'un tedavisi şu an devam ediyor, inşallah bir gün engelinden kurtulur ve kendi ayakları üzerinde durur. diye ifade etti.

Küçük kızın annesi Seray Gönç de yeni yıla daha mutlu ve umutlu gireceklerini belirterek, Akgül'e teşekkür etti. Akgül'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren anne Seray Gönç, Bizi daha önce birçok iş adamı ziyaret etti, yardım edeceklerini söyledi. Ancak kimse verdiği sözde durmadı. Ancak Mesut Bey, bizi dinledi, ilgilendi ve daha önce birçok kişinin söz verip yerine getiremediği akülü sandalyeyi getirdi. Kızım şimdi daha rahat hareket edecek. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.