Başkan Genç: Samsun'un cevherleri ortaya çıkarılmalı

21 Aralık 2012 Cuma 17:27
Başkan Genç: Samsun'un cevherleri ortaya çıkarılmalı






SAMSUN (CİHAN)- Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'un ticarette önemli bir stratejik konumu olduğunu belirtti. Genç, Canik'in cevherlerini ortaya çıkarıyoruz, Samsun'un da cevherleri ortaya çıkarılmalı. dedi

Samsun'un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) bir lokantada düzenlediği kahvaltıya konuk oldu. Dernek başkanı Erkan Malkoç ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Başkan Genç, stratejik bir öneme sahip olan Samsun'un sahip olduğu cevherlerin ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi.

YATIRIMCININ ÖNÜ AÇILMALI

Samsun'un köklü bir tarihe sahip olduğunu ifade eden Başkan Genç, Samsun, ticarette önemli bir stratejik konuma sahip. Geçmişe baktığımızda yaşadığımız şehir ticaret, siyaset bilim ve sanatta ön plana çıkıyor. Osmanlı döneminde ikinci İstanbul olma görevini sürdüren Samsun'un tekrar o parlak günlerine geri dönmemesi için hiçbir neden yok. Yeter ki şehri doğru planlayalım ve yatırımcının önünü açalım. şeklinde konuştu.

Canik'te yatırımcının önünü açtıklarını ve ilçenin kabuğunu kırmasını başardıklarını belirten Başkan Genç, Bunu Samsun'da çok rahat başarabilir. Ortak akılla çözülemeyecek hiçbir sorun yok. 21. yüzyılın belediyecilik anlayışı hizmet üreten ve katkı sağlayan bir anlayış. Dolayısıyla bizlerin vizyonu hayallerin gerçek olduğu sıra dışı bir dünya kenti olmak. Bizler bu vizyon çerçevesinde Canik'e kazandırdığımız projelerle hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. diye konuştu.

2013'Ü DE ETKİN GEÇİRECEĞİZ

Canik'te 2012 yılını dolu dolu geçirdiklerini vurgulayan Başkan Genç, Her yıl olduğu gibi 2013 yılını da ilçemizde hizmet bakımından oldukça etkin geçireceğiz. Canik'teki cevherleri ortaya çıkarmaya devam edeceğiz. Samsun'un da cevherleri ortaya çıkarılmalı. şeklinde konuştu.

MÜSİAD Şube Başkanı Erkan Malkoç da kahvaltıya katılımından ve Samsun'a yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.