Baykal'dan Erdoğan'a Şok Sözler

Ergenekon ve Balyoz davalarına ilişkin de konuşan Deniz Baykal, şunları söyledi:

09 Nisan 2015 Perşembe 09:44
Baykal'dan Erdoğan'a Şok Sözler






 Baykal'dan Erdoğan'a Şok Sözler
   Ergenekon ve Balyoz davalarına ilişkin de konuşan Deniz Baykal, şunları söyledi:
"Ne oldu? Davalar açtılar, Ergenekon davası, yok Balyoz davası. Genelkurmay Başkanı'nı tutukladılar, müebbete mahkum ettiler. Yıllarca içerde tuttular ne oldu? Beraat, hepsi tahliye oldu. Ne oldu? Yargılayacaksın, mahkum edeceksin ondan sonra bir mahkeme beraat kararı verecek, 'Yanlışmış düzelttik' diyeceksiniz. 'Bir dakika dur' derler adama. Ne yanlışı, kim yaptı bu yanlışı? Nasıl yaptı? Gerçekten haberi olmadan bilmeden aldatılarak, yanıltılarak mı yaptı? Yoksa milleti aldatan, yanıltan birileri var mı? Diyor ki şimdi 'Beni de aldatmışlar, sizi de aldatmışlar' Yok bizi aldatmadılar. Seni aldatmadılar, sen aldattın. Milleti sen aldattın. Bu davaları açtıkları zaman biz bunlara 'Yapmayın, yaptığınız yanlıştır, hukuki adli bir olay değil, siyasi bir olay, intikam mücadelesi veriyorsunuz' demedik mi? 'Hukuka, yargıya sığmaz' demedik mi? 'O deliller sahte' dediğimiz zaman 'Ben bu davanın savcısıyım, ben bu davayı sonuna kadar takip edeceğim.' O zaman CHP'nin Genel Başkanı çıkıp 'Ben de bu davanın bütün mazlum sanıklarının avukatıyım' demiyor muydu? Ne oldu, savcı mı haklı çıktı, avukat mı haklı çıktı?"
Deniz Baykal, daha sonra Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Başkan Ercengiz Baykal'a, Hacılar seramiği imitasyonu ve Alaca dokuma fular hediye etti. Baykal buradan karayoluyla Antalya'ya gitti.
Son Güncelleme: 09.04.2015 09:45
Anahtar Kelimeler:
ErdoğanBaykal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.