Beşiktaş'ta hazırlıklar hız kesmedi

16 Ocak 2013 Çarşamba 15:06
Beşiktaş'ta hazırlıklar hız kesmedi






İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'n 18. haftasında kendi evinde İstanbul BBSK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra 5'e 2 pas ve şut çalışmaları yapan oyuncular ardından yarım sahada yapılan çift kale maç ile idmanı tamamladı.

Tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Batuhan Karadeniz ve soğuk algınlığı olan Sinan Kurumuş idmana katılmadı.

Mustafa Pektemek ise özel çalışma programını sürdürürken, İbrahim Toraman ve Veli Kavlak takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

Beşiktaş, İstanbul BBSK maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.