'Bi Dünya Yeşil Projesi'yle dikilen fidanlar yeşerdi

15 Şubat 2012 Çarşamba 17:52
'Bi Dünya Yeşil Projesi'yle dikilen fidanlar yeşerdi






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan 'Bi Dünya Yeşil Projesi' kapsamında dikilen fidanlar yeşermeye devam ediyor. 2010 yılında hayata geçirilen projede şu ana kadar dördüncü etap tamamlandı. 273 bin metrekare alana 26 bin fidanın dikildiği projede beşinci etaba geçildi.
Yeşil alan çalışmalarını sadece çimlendirmeden ibaret tutmadıklarını vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediyecilik anlayışına, yeni bir soluk getirmek ve yarınlarımıza güzel bir miras bırakmak için bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Güzel yarınlar ve yaşanabilir bir Şehitkamil için yeşile her zaman önem veriyoruz. Bildiğiniz gibi Gaziantep'te kendiliğinden oluşmuş ormanlar yok. Dülük, Burç ve Erikçe ormanları atalarımız tarafından oluşturulan alanlardır. Bizler bu ormanların havasını soluyoruz, gölgelerinden yararlanıyoruz ve bu alanlarda ailecek piknik yapıyoruz. İşte bizim hep beraber kurduğumuz bu ormanlar yarınlarda çocuklarımıza ev sahipliği yapacak. Onlar için oksijen üretecek, gelecek nesiller bu ağaçların altında piknik yapacak. Ormanlara sahip çıkmanın yanı sıra üzerine bir şeyler ilave etmemiz gerektiğine inanıyoruz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.