BIE Genel Sekreteri Loscarteles'e 150 yıllık halı

13 Aralık 2012 Perşembe 11:05
BIE Genel Sekreteri Loscarteles'e 150 yıllık halı






İZMİR (CİHAN)- EXPO 2020 adaylık sürecinde İzmir'e gelen Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Sekreteri Vicente Gonzalez Loscarteles'e 150 yıllık halı hediye edildi.

Türkiye programı kapsamında İzmir'de incelemelerde bulunan Loscarteles, EXPO 2020 Yönlendirme ve Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte akşam yemeği yedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ev sahipliğinde Asansör Restoran'da verilen yemekte Ege mutfağının en güzel örnekleri sunuldu. EXPO Yürütme ve Yönlendirme Kurulu ile birlikte bir araya gelmekten büyük onur duyduğunu dile getiren BIE Genel Sekreteri Vicente Gonzalez Loscarteles, Bazılarınızı yedi yıldır tanıyorum. Bazılarınızla da yeni tanıştım. Projeleri başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Böyle güzel, tarihi bir atmosferde bizi bir araya getiren Başkan Kocaoğlu'na teşekkür ediyorum. 7 yıl sonra da hep beraber bir araya gelip EXPO 2020´nin açılışını birlikte kutlamayı diliyorum. diye konuştu.

İzmir Valisi Cahit Kıraç, yemek sonunda BIE Genel Sekreteri'ne Bergama'da dokunmuş 150 yıllık halı hediye etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.