Cizre Belediyesi'nden bomba hizmet

Cizre Belediyesi'nden bomba hizmet; Dünya yerel yönetimler tarihine geçecek hizmeti Cizreli yöneticiler akıl etti. Artık teröristin bombası da belediyeden.

13 Ocak 2016 Çarşamba 18:03
Cizre Belediyesi'nden bomba hizmet






Cizre Belediyesi'nden bomba hizmet

Cizre Belediyesi'nden şimdiye kadar görülmemiş hizmet. Hiç bir belediyenin vermeye cesaret edemediği hizmeti, Cizre belediyesi verdi. Üstelik bedava. Temizlik, sağlık, denetim, yol, kanalizasyon ve su gibi temel hizmetleri yıllardır Avrupa standartlarında götüren Cizre Belediyesi, PKK'lı katillerin bombalarını taşıma, ambalajlama işlerini de ücretsiz yerine getirerek, belediyecilik anlayışında patlama yaptı.

Silopi, Sur, Diyarbakır, Şırnak gibi rakip belediye başkanlarına son hizmetiyle çalım atan Cizre Belediyesi'nin bu hizmetleri arasında, PKK'lıların bomba tuzaklamasında kullanması için ücretsiz parke taşı verme, PKK'lı teröristleri güvenlik güçlerine karşı kazdığı hendeklere ücretsiz kepçe ve altyapı elemanı temin etmesi Avrupalı beledeyiler tarafından da gıptayla izleniyor.

Yarışa, örgütün silahları gömmesi ve saklamasında kullanması için naylon torba ile katılan Silopi belediyesinin hizmeti gereken ilgiyi görmedi.

HABERİN ÖZETİ?

Terör örgütü PKK'lı katilleri aylardır kamuya ait araçlarla taşıyan, halka hizmet için kullanılması gereken belediye araçları ile kepçeler kazan HDP'li BDP'li beledeyiler teröristlerin suç ortağı haline geldi. Halkın temel ihtiyaçlarını karşılamak yerine örgütün levazımcılığına soyunan belediyelere ait malzemeler kanlı saldırılarda kullanılmaya başladı. Cizre'de de güvenlik güçlerince rögarda bulunup imha edilen bir patlayıcının, Cizre Belediyesinin logosu bulunan bir poşete sarılı olduğu görüldü.

BU NASIL PARTİ BU NASIL BELEDİYE?

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerce kullanılan çok sayıda patlayıcı, silah, mühimmat ve tıbbi malzeme ele geçirildi. Bu arada ele geçirilen patlayıcılar ile mühimmatın bir kısmının Silopi Belediyesinden alınan poşetler içinde saklanması dikkati çekti.
Bomba yapımında kullanılan malzemeler örgütsel döküman, sahte plakalar.


Son Güncelleme: 13.01.2016 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.