Fırat Üniversitesi öğrencileri Akademik Bilişim 2013 Konferansı'na katıldı

30 Ocak 2013 Çarşamba 10:52
Fırat Üniversitesi öğrencileri Akademik Bilişim 2013 Konferansı'na katıldı






ELAZIĞ (CİHAN)- Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri, bu yıl 15.'si düzenlenen Akademik Bilişim 2013 konferansına katıldı.

Antalya Akdeniz Üniversitesi´nde 23-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen konferansta, kamu, sağlık, eğitim, turizm, iletişim, mühendislik ve sanayi alanlarındaki bilgi teknolojilerine dayalı uygulamalara yönelik etkinlik programları düzenlendi. Çeşitli Üniversitelerden katılan çok sayıda Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri, konferans öncesi yapılan Ağ Güvenliği ve Yönetimi, Güvenlik, PHP, Android ve Linux gibi birçok kursa katılarak başarı sertifikaları aldı. Konferansta, öğretim elemanları ve öğrenciler farklı konularda birçok sunum gerçekleştirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.