Flaş Flaş Flaş, TSK 'Mutlak kontrol sağlandı'

Sıon Dakika Flaş Haber, 'TSK, birlik ve kurumların tamamında mutlak kontrolü sağlamıştır' Türkiye'yi darbe sürecine taşıyan Cuntacıların tamamı saf dışı bırakıldı, TSK'dan önemli açıklama

19 Temmuz 2016 Salı 13:16
Flaş Flaş Flaş, TSK 'Mutlak kontrol sağlandı'






Flaş Flaş Flaş, TSK 'Mutlak kontrol sağlandı'


 Sıon Dakika Flaş Haber, 'TSK, birlik ve kurumların tamamında mutlak kontrolü sağlamıştır'



Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yaklaşık 2 sayfalık bir açıklama yapıldı. O açıklamanın altında da Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü'nün imzası vardı. O gün neler yaşandı ve bu darbe girişimi nasıl önlendi. Tüm detaylarıyla anlatılıyor.

Öncelikle yapılan vurgu bu girişimin bastırıldığı vurgusu ve 15 Temmuz 2016 akşamı saatlerinde TSK bünyesinde yuvalanan illegal çete mensubu terörist hainlerin Fethullah Terör Örgütü girişimleri 17 Temmuz 2016 günü saat 16.00 itibariyle bütün yurt genelinde tam anlamıyla bastırılmış ve Türk Silahlı Kuvvetleri birlik ve kurumlarının tamamında mutlak kontrol sağlanmıştır, denildi. Her ne kadar bu darbe girişimi Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde başlatılmış olsa da bunu yapmaya kalkışan hainlerin halkımızın 'Peygamber Ocağı' olarak adlandırdığı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin vatanını, milletini, bayrağını seven ezici çoğunluktaki mensuplarıyla kesinlikle hiçbir alakası yoktur, deniliyor.
AYRINTILAR GELİYOR...
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.