Gençlerbirliği'nden tarihe saygı

13 Ekim 2012 Cumartesi 13:23
Gençlerbirliği'nden tarihe saygı






ANKARA (CİHAN)- Gençlerbirliği yöneticileri ve futbolcuları Ankara'nın Başkent oluşunun yıldönümü çerçevesinde 1. Meclis'i ziyaret etti.

Ankara'nın başkent oluşunun 89. Yıl dönünü çerçevesinde Başkent'in Süper Lig'deki tek temsilcisi olan Gençlerbirliği anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yönetim, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafile 1. Meclis'i (Kurtuluş Savaşı Müzesi) ziyaret etti.

Kulüp Genel Sekreteri Fatih Atay, Türk Milleti'ne Ankara'yı başkent olarak armağan eden bu meclise ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür ettiklerini vurgulayarak, Onların o an ki psikolojileriyle kurmuş oldukları cumhuriyeti ve değerleri korumaya çalışıyoruz. dedi.

Bu ziyaretle Türkiye'nin geçtiği süreçten nasıl geçtiğini gördüklerini ifade eden Teknik Direktör Fuat Çapa ise, bu etkinlikle ayrıca yabancı oyuncuların Türkiye ile alakalı bilgisin geliştiğini, bunun yanında genç ve gurbetçi oyuncularında edindiği bilgilerin büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Bu sezon takıma katılan Serdar Kurtuluş da, bu ortamın kendilerini eskiye götürdüğünü dile getirerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu meclis sayesinde bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin adının dünyaya duyurduğunu Ankara'nın başkent olduğunu kaydetti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.