Ünal Aysal: Herkesin kendiyle ve çevresiyle barışık olması gerekir

13 Ekim 2012 Cumartesi 13:23
Ünal Aysal: Herkesin kendiyle ve çevresiyle barışık olması gerekir






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray camiasına seslenerek kısır tartışmaların içinde olmamalarını, herkesin kendiyle ve çevresindekilerle barışık olması gerektiğini söyledi.

Galatasaray'ın 107. yıl etkinlikleri çerçevesinde Galatasaray Lisesi'nde yapılan törende Başkan Ünal Aysal, Galatasaray camiasına yönelik bir konuşma yaptı. Daha sonra kulübün en yaşlı üyesi olan Reha Aytaman ile birlikte yaş kütüğüne arma çakma işlemini gerçekleştiren Aysal, lisede yapılan geleneksel pilavdan yedi.

Galatasaray Lisesinde yapılan 107.yıl etkinliğine, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yanı sıra çok sayıda kulüp üyesi ve amatör sporcular katıldı.

Ünal Aysal , camiasına yönelik yaptığı konuşmada, En zor günlerde bile inanç dostluk ve kardeşlik duygularıyla kurduğu güçlü dayanışma ile inanılmaz başarılar yakalamıştır. Bu geleneksel anma töreninde tüm Galatasaray camiasından somut bir dileğim var, hepimiz büyük Galatasaray'ın geleceğine odaklanalım. Kısır tartışmaların ötesine geçip çok daha güçlü reformların gerçekleşmesi için el ele verelim. Gelin önce kendimizle, sonrada çevremizle barışık olmanın temellerini atalım. Ancak o zaman gerçek gücümüzü bulabilir ve kurucularımızın gösterdiği hedeflere, gelişmiş ülkelerin şartlarını yakalayarak ulaşabiliriz. diye konuştu.

Başkan Ünal Aysal son olarak, Galatasaray saygınlığının sürekliliğinden de bahsederek, İlk hedefimiz Türk sporunun gelişiminde öncülük görevini yapmak ise esas ve uzun vadeli görevimizde, ülkemizin bütün dünyadaki tanıtımını ve saygınlığını sürekli kılabilmektir. Yaşasın Galatasaray Kulübü ve kardeşliği, yaşasın Galatasaray. diyerek salondan büyük alkış aldı.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.