Hastanenin tekerlekli sandalye ihtiyacını hayırseverler karşıladı

12 Aralık 2012 Çarşamba 10:03
Hastanenin tekerlekli sandalye ihtiyacını hayırseverler karşıladı






ANKARA (CİHAN)- Ankara´nın Polatlı ilçesinde Duatepe Devlet Hastanesi'nin tekerlekli sandalye ihtiyacını hayırseverler karşıladı.

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu da hastaneye 10 adet tekerlekli sandalye bağışladı. Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz, herkesin birer potansiyel engelli olduğunu belirtti. Kıymaz, Hayatta yaşıyoruz ama her şeye de hazırlıklı olmamız gerekiyor. Onun için hastanemize yapılan destekler, milletimize, vatanımıza, ülkemize ve Polatlı´daki esnaflarımıza çok faydalı olacaktır. diye konuştu. İlçeye bağlı Kerpiç köyünde yaşayan Şevket Öztürk isimli vatandaş da hastaneye 5 adet sandalye bağışladı.

AYAĞI KIRILDI, TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADI

Öte yandan ayağı kırıldığı için Duatepe Devlet Hastanesi'nde tedavi gören bir vatandaş da hastaneye tekerlekli sandalye bağışında bulundu. İlçede yaşayan Sefer Aksoy isimli vatandaş 40 gün önce ayağını kırdı. Duatepe Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Aksoy, ortopedi servisinde tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu fark etti. Aksoy, taburcu olduktan sonra hastaneye tekerlekli sandalye bağışında bulundu. 40 gün önce ayağını kırdığını anlatan Sefer Aksoy, Ortopedi servisinde yatarken böyle bir ihtiyacın olduğunu gördüm. Çünkü sıkıntısını yaşadım. Aşağıya ineceğim, inemiyorum. Ortopedi servisinde ihtiyacı olan hastalar var. Bir tane tekerlekli sandalye var. Yaşlı hastalar geliyor, acil servisten getiriyorlar, başka servisten getiriyorlar. dedi.

Duatepe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Atilla Çifçi, yapılan bağışlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayırseverlere teşekkür etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.