Herkesin nikahını kıydı, ama kendi hala bekar

30 Kasım 2012 Cuma 10:42
Herkesin nikahını kıydı, ama kendi hala bekar






ANKARA (CİHAN)- Ankara´nın Beypazarı ilçesinde 15 yıldır nikah memurluğu yapan Zeyfil Kılıçarslan(43), binlerce kişinin nikahını kıymasına rağmen kendisi halen bekar.

Bugüne kadar 2 binin üstünde nikah kıyan Kılıçarslan, yeni yuva kuranlara `Evlilik Cüzdanı´nı vermiş. İnsanların en güzel gününü paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kılıçarslan, bir yuva kuramadığı içinse bir o kadar mutsuz olduğunu söyledi. Nikah memurluğu yaptığı süre zarfında birçok çifte mutluluk verdiğini belirten Zeyfil Kılıçarslan, Herkesin nikahını kıyıyorum. Bir türlü kendimize nikah kıyamadık. İnşallah iyi bir gelin adayı bulursak kendimize de kıyacağız. dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, 15 yıldır nikah memurluğu yapan nikah memuru Zeyfil Kılıçarslan'ı yaklaşık 43 yaşına gelmesine rağmen hala evlendiremediklerini ifade etti. Özalp, Görev sürem içerisinde bekar olan tek memurumuz olan Zeki Kılıçarslan´ı evlendirmek bana ayrı bir mutluluk verecek. İnşallah bu süre zarfı içerisinde kısmetli bir adayımız çıkar ve ben de mutlulukla onların nikahını kıyarım. Belediye başkanı olarak evlilikle ilgili her türlü sıkıntılarını, problemlerini çözmeye hazırım. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.