İhsanoğlu: Ağız tadıyla iftar yapamadık

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, bu akşam İstanbul Eyüp'teki iftar programı sırasında yaşanan olaya ilişkin açıklama yaptı.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 20:29
İhsanoğlu: Ağız tadıyla iftar yapamadık






İhsanoğlu: Ağız tadıyla iftar yapamadık
Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu, Eyüp'teki iftar programı sırasında yaşanan olaya ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, “İstanbul Eyüp'teki halkın sofrasında iftar etmek için bulunduğumuz Hazreti Kab Camii avlusunda açıklama yaparken üzücü bir olay yaşandı. Bu talihsiz olayın ardından güvenlik ekipleri bulunduğumuz alandan çıkmamızı söyledikleri için ağız tadıyla iftar edemeden bölgeden ayrıldık. Olay ne kadar tatsız da olsa, kimsenin burnu bile kanamadan atlatılmış olması yüreklerimizi ferahlattı. Hepimize geçmiş olsun” dedi.
İhsanoğlu açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü: "Dileğim odur ki, demokrasimizin en güzel, en coşkulu anlarından olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri bize yakışacak biçimde huzur ve sağduyu ile geçsin. Bu konuda güvenlik güçlerimize ve olası tüm provokasyonlara karşı milletimizin kadim şuuruna güveniyorum."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.