İlköğretim öğrencileri 'Meleklerimiz Gülsün' ile eğleniyor

20 Kasım 2012 Salı 11:35
İlköğretim öğrencileri 'Meleklerimiz Gülsün' ile eğleniyor






BOLU (CİHAN)- Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Meleklerimiz Gülsün' projesi kapsamında, ildeki ilköğretim okullarında başarılı olan öğrencilere sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleniyor.

Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Bolu Belediye İzcileri ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin topluma hizmet dersi kapsamında desteklediği 'Meleklerimiz Gülsün' projesi hayata geçiyor.

Bolu'da bulunan ilköğretim okullarında başarılı olan öğrencilerle beraber yürütülecek proje kapsamında öncelikle 'Melekler Ormanı' oluşturulacak. 'Melekler Ormanı'nda minik öğrenciler kendileri ve aileleri adına fidan dikecek ve orman miniklerin diktiği fidanlardan oluşacak. Daha birçok sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirileceği proje, her okuldan öğrencilerin katılımı ile bir yıl sürecek.

Proje kapsamında öğrencilerle ilk olarak BEHDER sponsorluğunda bir tanışma çayı düzenlendi. Atatürk Orman Parkı BEHDER'de düzenlenen programa katılan Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, minik öğrencilere proje ile ilgili detaylı bilgiler vererek, Melekler Gülsün projesi kapsamında sizlerle birçok sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştireceğiz. Ayrıca belediyemizin, izcilik kulübü, masa tenisi kursu ve bilgi evlerinden de faydalanabilirsiniz. Bu bir yıl sürecek olan proje kapsamında sık sık beraber olacağız ve birçok etkinlik yapacağız. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.