İYİ Parti seçim standına saldırıda 8 yaralı 8 gözaltı var

İYİ Parti ile MHP'liler arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı. İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanı'nın da yaralandığı saldırı sonrası 8 MHP'li gözaltına alındı.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:35
İYİ Parti seçim standına saldırıda 8 yaralı 8 gözaltı var






İYİ Parti seçim standına saldırıda 8 yaralı 8 gözaltı var


İstanbul'un Bağcılar ilçesinde 24 Haziran seçimleri için çalışma yürüten MHP'li ve İYİ Partili görevliler arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı. Emniyetin yürüttüğü çalışmalar sonucu olaya karıştığı iddia edilen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Bağcılar'da seçim çalışmaları kapsamında stant açan iki partinin mensupları arasında çıkan ve 8 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya karıştığı iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen ilk bilgilere göre, Bağcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Bağcılar Meydan'da 24 Haziran seçimleri için MHP ve İYİ Parti'nin açtığı stantlarda bulunan partililer arasında çıkan bıçaklı kavgaya ilişkin çalışma başlattı.

Polis ekipleri, kavgaya karıştıkları iddia edilen 8 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin, emniyetteki işlemleri sürüyor.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Bağcılar Meydan'da, dün 24 Haziran seçimleri için MHP ve İYİ Parti'nin açtığı stantlarda bulunan partililer arasında tartışma çıkmış, kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, 4'ü bıçakla, 4'ü de darp sonucu 8 kişi yaralanmıştı.
 

Son Güncelleme: 07.05.2018 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.