Mardin Belediyesi, cuma günleri ücretsiz sünnet yapacak

18 Ekim 2012 Perşembe 15:41
Mardin Belediyesi, cuma günleri ücretsiz sünnet yapacak






MARDİN (CİHAN)- Mardin Belediyesi, her cuma günü ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnetini ücretsiz olarak gerçekleştirecek.
Belediye tarafından açılan sünnet sezonunda ilk etapda 50 ihtiyaç sahibi ailenin çocuğu sünnet edildi. Sünnet olan çocukları yalnız bırakmayan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, çocuklarla sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, 50 çocuğun erkekliğe ilk adımı attığı günde bir araya geldiklerini söyledi. Ayanoğlu, Ailelerimizin bu önemli gününe ortak olduğumuz için mutluyuz. Çocuklarını sünnet etme imkanı bulamayan dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ediyoruz. Sünnet için başvuran hiçbir vatandaşımızı geri çevirmiyoruz. Bu arada hiçbir ücret almadan çocukların sünnetini gerçekleştiren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Müdürü Mehmet Sait Uçar'a da teşekkür ediyorum. dedi.

Sünnet sezonunun açılmasıyla Mardin Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan Sağlık Birimi, her Cuma günü sünnet yapacak. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler önceden Mardin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekiyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.