Ölüsünü görmeden gönlüm ferahlamaz. Mezarını açtırıp bakacağım,

Ölüsünü görmeden gönlüm ferahlamaz. Mezarını açtırıp bakacağım,

28 Ekim 2014 Salı 08:32
Ölüsünü görmeden gönlüm ferahlamaz. Mezarını açtırıp bakacağım,







Ölüsünü görmeden gönlüm ferahlamaz. Mezarını açtırıp bakacağım, intiharı beni rahatlatmadı.

Bu sözler Türkiye'yi sarsan liseli Münevver Karabulut cinayetinin mağduru Baba Süreyya Karabulat'a ait. Silivri Cezaevi'nde intihar eden, ancak ölümündeki sır perdesi Adli Tıp Kurumu raporuyla bile aralanamayan Cem Garipoğlu'nun peşini bırakmayan Karabulut ailesi, şimdi mezarını açtırma peşinde. Çünkü intihar ettiğine ailenin inancı yok.

ONUN CANI TATLI YA ÖLDÜRÜLDÜ, YA DA

'Cem Garipoğlu'nun canı tatlı, intihar edecek olsaydı 5 yıl önce bunu yapardı diyen Süreyya Karabulut 'Cem'in ölüsünü görmeden gönlünün ferahlamayacağını' söyledi.

VİCDANI YOK Kİ AZABI OLSUN!

Cinayete kurban giden Münevver'in babası, katil Cem Garipoğlu'nun hapisteki intiharı sonrası Posta Gazetesi'nden Nedim Şener'e konuştu.
"Cuma'dan çıkmıştım, bir yakınım aradı, 'Gözün aydın intihar etmiş' dedi. Ben de 'Cem'in intihar ettiğine asla inanmıyorum, öldürmüşlerdir onu' dedim."
"Onun canı tatlıdır, intihar edemez, mutlaka öldürmüşlerdir. İntihar edecek adam 5 yıl önce ederdi.
Cem'de vicdan denen şey yok ki azabı olsun ve intihar etsin." 
"İntiharın ertesi günü kızımın mezarına gittim.  'Kınalı kuzum merak etme kanın yerde kalmadı. Cem yanına geldi. Artık orada hesabını görürsün' dedim.

ÖFKEM HALA CANLI

"Cem Garipoğlu hapiste cezasını çektikten sonra intihar etseydi benim içim daha çok rahatlardı.Dolayısıyla onun intiharı beni rahatlatmadı. Öfkem hala canlı."
"Eşim intiharı öğrenince ağladı. 'İlahi adalet' dedi. Yatıp kalkıp 'kızımın kanı yerde kalmasın' diye dua ediyordu."Ölüsünü görmek için otopsiye katılmak istedim. DNA falan beni ilgilendirmiyor. Kanuni hakkım varsa mezarını açtıracağım ve ölüsünü göreceğim. Gönlüm ferahlayacak."



Son Güncelleme: 28.10.2014 08:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.