`Perşembenin Hanımları´ adlı oyunun galası Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapıldı

18 Aralık 2012 Salı 10:02
`Perşembenin Hanımları´ adlı oyunun galası Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapıldı






İSTANBUL (CİHAN)- `Perşembenin Hanımları´ adlı tiyatro oyununun galası, çok sayıda davetlinin katılımıyla İstanbul´da gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen gala gecesine, aralarında ünlü tiyatrocularında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Loleh Bellon'un yazdığı, yönetmenliğini Engin Gürmen´in yaptığı oyunda, Ayşe Kökçü, Cem Uras, Enes Mazak, Oya Palay, Vildan Gürelman gibi usta tiyatrocular rol aldı.

Geceye katılan tiyatro sanatçısı ve yönetmen Hamdi Alkan, İzleyeceğiz göreceğiz. Yönetmenini seviyoruz oyuncuları da tanıyoruz. Hepsi usta isimler. İnşllah keyifli bir oyun olur. Şehir tiyatrolarının bu oyunlarını kaçırmamaya çalışıyorum. Bu anlamda da tiyatroların yaşaması önemli. dedi.

Oyun, beraber büyümüş üç kadının Perşembe toplantılarında birbirlerine anlattıkları geçmiş hikayelerini konu alıyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.