PKK yaktı, yıktı gıkları çıkmadı, polis duvara yazdı çok alındılar

Silvan'da genç polislerin duvar yazıları PKK yalakalarını çileden çıkardı. PKK'lı katillerin evleri iş yerlerini talan etmesine ses çıkaramayan HDP'liler genç polislerin duvar yazılarını bakanlığı şikayet etti. HDP'lilerin bu hassasiyeti herkesi şaşırttı...

18 Kasım 2015 Çarşamba 14:25
PKK yaktı, yıktı gıkları çıkmadı, polis duvara yazdı çok alındılar






PKK yaktı, yıktı gıkları çıkmadı, polis duvara yazdı çok alındılar

Silvan duvar yazıları.. PKK'lı katillerin yıllardır yollara mayın döşemesine, okulları, hastaneleri, ambulansları bile taramasına aldırış etmeyen PKK yalayıcıları bazı güvenlik görevlilerinin örgüt militanlarına mesaj vermek için yazdığı duvar yazılarına tepki göstermesi kafaları karıştırdı.

Silvan'ı savaş alanına çeviren, kazdıkları hendeklere döşedikleri bombalarla binlerce vatandaşın cocuğun hayatını tehlikeye atan ve binlerce ailenin şehirden göç etmesine neden olan PKK'yı ses çıkarmayan aynı çevreler polislerin duvarlara yazdığı sloganları tahrik olarak kabul etti.

Teröristlerin açtığı ateş, fırlattığı roketler yüzünden evleri delik deşik olan Silvanla vatandaşların sesi soluğu çıkmazken HDP ve BDP'lilerin polislerin duvarlara kazıdığı Türk bayrağı ve sloganlar için harekete geçtiğini duyanlar da 'Oha' demekten kendini alamadı...

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZ ÇOK HASSAS HEMEN SORUŞTURMA AÇTI


HDP ve BDP'li PKK sevicilerin şikayeti içişleri bakanlığını da harekete geçirdi. Türk askerine Silvan'da ağır hakarete uğratan görevlilerin bulunması için henüz bir işlem yapmayan Bakanlık duvar yazıları hakkında soruşturma açtı. İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki terör operasyonunun ardından bazı evlerin duvarlarına yazı yazılmasına ilişkin inceleme başlatılması talimatı verdi.
 
Alınan bilgiye göre, Silvan'daki terör operasyonunun ardından bazı evlerin duvarlarına yazı yazılması üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçti.
 
Bakanlık, Diyarbakır Valiliğine konuyla ilgili inceleme başlatılması talimatı verdi. İncelemenin ardından gerek görülmesi durumunda konuyla ilgili soruşturma açılabileceği öğrenildi.
Son Güncelleme: 18.11.2015 14:27
Anahtar Kelimeler:
Silvan Duvar Yazıları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.