Ruhsatsız silahla kaçmak isterken polis aracına çarptı

21 Ekim 2012 Pazar 17:31
Ruhsatsız silahla kaçmak isterken polis aracına çarptı






BURSA (CİHAN)- Bursa'da, beline silah taktığı görülen şüpheli, otomobille kaçmak isterken polis otosuna çarptı. Kaza sonrası kaçmayı süddüren zanlı, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Karlıdağ Caddesi'nde meydana gelen olayda, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları kontrollerde, beline metal bir cisim koyduğu görülen bir kişi, olay yerinden 16 ACP 74 plakalı araç ile kaçmaya başladı. Bu esnada araç, polis otomobiline çarptı. Otomobille kaçmayı sürdüren Eser I. (25), yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.

Polis ekiplerinin araçta yaptıkları aramalarda, 2 adet MKE yapımı 9 milimetre çaplı mermi ile otomobilin ön koltuk üzerinde 1 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, zanlının çarptığı polis aracında maddi hasar meydana geldi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.