Sabah ve ATV binasına saldırı: ATV'yi basmak istediler

Hürriyet gazetesine yönelik saldırıların ardından bugün de Sabah ve atv binaları öfkeli protestocuların hedefi haline geldi.

09 Eylül 2015 Çarşamba 02:54
Sabah ve ATV binasına saldırı: ATV'yi basmak istediler






Sabah ve ATV binasına saldırı: ATV'yi basmak istediler


Hürriyet gazetesine yönelik saldırıların ardından bugün de Sabah ve atv binaları öfkeli protestocuların hedefi haline geldi. İstanbul'da Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen gösteriye katılanlar, Sabah ve atv'nin Balmumcu'da bulunan binası önünden yürüdü. Bu sırada kalabalığın içindeki bir grup binayı taş yağmuruna tuttu.

Bugün akşam 20:00 sıralarında "Teröre Lanet" yürüyüşünde grubun içindeki provokatörler Balmumcu'daki Sabah Gazetesi ile ATV binasına saldırı gerçekleştirdi.
Şişli Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a doğru yürümeye başlayan grup Balmumcu'daki Sabah - ATV binasının önüne gelince ıslık çalmaya başladı. Grubun içinden tahriklere kapılan onlarca kişi hükümet aleyhine slogan atarak Sabah - ATV binasının içine girmeye çalıştı ve taşlamaya başladı.

POLİS GÜÇLÜKLE DURDURDU

Polisin güçlükle engellediği grup bina içine girmekten vazgeçti. Bir süre daha binanın önünde durup camlara taş, su şişesi, atıldı. Grup dağıldıktan sonra Sabah - ATV binasının özel güvenlik personeli binaya atılan cisimler arasında bir adet bıçak da buldu.
Son Güncelleme: 09.09.2015 02:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.