Son Dakika: CHP, İYİ Parti, SP ve DP ittifak için anlaştı

Muhalefet partileri Demokrasi için Milli İttifak çatısı altında bir araya geldi. CHP'nin öncülüğünde geliştirilen ittifakın detayları Perşembe günü açıklanacak.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 00:18
Son Dakika: CHP, İYİ Parti, SP ve DP ittifak için anlaştı






Son Dakika: CHP, İYİ Parti, SP ve DP ittifak için anlaştı


Seçim 2018, Türkiye erken seçime hazırlanırken, muhalefet partileri Demokrasi için Milli İttifak çatısı altında bir araya geldi. CHP'nin öncülüğünde geliştirilen ittifakın detayları Perşembe günü açıklanacak.


Türkiye erken seçimlerde iktidarda AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'na karşı, CHP'nin öncülüğündeki muhalefet bloğunu İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti bir araya gelerek Demokrasi için Milli İttifak adı altında bir araya geldi. Günün ilk saatlerinde gelen bilgilere göre, yeni ittifakla ilgili detaylar Perşembe günü bir araya gelecek olan liderler tarafından yapılacak.

MİLLETVEKİLİ İÇİN İLK ANLAŞMA

İYİ Parti, CHP, Demokrat Parti (DP) ve Saadet Parti  (SP) ittifak konusunda anlaştı. Resmi açıklamanın ise perşembe günü yapılması bekleniyor. İttifakın ismine ise liderlerin karar vereceği belirtildi. Söz konusu ilk ittifak çalışmasının milletvekili seçimi için oluşturulduğu bildiriliyor.

Son Güncelleme: 02.05.2018 19:14
Anahtar Kelimeler:
Seçim 2018
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.