Son dakika; Diyadin'de çatışma seçimle mi ilgili

Terör örgütü PKK'nın Diyadin'de uzun bir aradan sonra güvenlik güçleriyle girdiği çatışmanın ardından Başbakan Davutoğlu'nun yaptığı açıklama örgütün seçimlere yönelik faaliyet içinde olduğu izlenimini veriyor.

12 Nisan 2015 Pazar 01:30
Son dakika; Diyadin'de çatışma seçimle mi ilgili






Son dakika; Diyadin'de çatışma seçimle mi ilgili

Terör örgütü yandaşları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmanın ardından gece geç saatlerde açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu "İnsanlarımızın özgür iradeleriyle oy kullanacakları seçimin güvenliği mutlaka sağlanacaktır" şeklindeki sözleri, olayın seçim boyutunu gündeme getirdi.


Örgütün 7 Haziran Genel Seçimler öncesinde halkı baskı altına almaya çalıştığı iddiaları ilk kez Başbakan tarafından üstü örtülü bir biçimde dillendirilmiş oldu.

DAVUTOĞLU AÇIKLAMASINDA NE DEDİ?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Ağrı'daki terörist saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ağrı'daki hain saldırıya gerekli cevap Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından veriliyor. Az önce Genelkurmay Başkanımız ve İçişleri yetkililerimizden tekrar bilgi aldım. Kimse şüphe etmesin. İnsanlarımızın özgür iradeleriyle oy kullanacakları seçimin güvenliği mutlaka sağlanacaktır dedi.
Son Güncelleme: 12.04.2015 01:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.