Sultanbeyli'de sapık mahkum alarmı

14 Temmuz 2011 Perşembe 10:41
Sultanbeyli'de sapık mahkum alarmı






İSTANBUL (CİHAN)- Kaldığı cezaevinden idari izinle dışarı çıkan bir mahkum Sultanbeyli'de hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. E.A isimli mahkumun iki çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiası polisi alarma geçirdi. Hükümlü olarak kaldığı cezaevinden izinli olarak Sultanbeyli'deki evine gelen E.A, kandırdığı yaşı küçük O.Ş.'yi ormana götürdü.

 Burada çocuğa zorla uyuşturucu madde içirerek tacizde bulunmak isteyen E.A, küçük çocuğun direnmesi üzerine sinirlenerek yanında getirdiği kesici aletle çocuğu kolundan yaraladı. Olay yerinden kaçan O.Ş. hemen ailesine ve polis ekiplerine haber verdi.

Ailesi tarafından Sulanbeyli Devlet Hastanesi'ne götürülerek doktor raporu alınan O.Ş'nin kolundan hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Hemen harekete geçen Sultanbeyli Çocuk Büro Ekipleri, bir dersanenin önünde bekleyen bir çocuğun da aynı zanlı tarafından zorla götürülmek istendiğini belirledi. Verilen eşgal doğrultusunda geniş çaplı inceleme başlatan polis, E.A'nın izini Adil Mahallesi, Enbiya Sokak'ta buldu. Polisi karşısında gören zanlı kaçmaya başlayınca uzun süre kovalamaca yaşandı. Kaçan zanlının yakalanması için bütün ekipler olay mahaline gönderildi. Son olarak Ekol Caddesi'nde görülen E.A,'nın, otoyol altından geçen yaklaşık 300 metre uzunluğundaki tünellere girdiği ihbarı alındı. Tünellerin giriş ve çıkışlarında dakikalarca arama yapan polis, zanlının izine rastlayamadı. Öte yandan E.A'ya yardım ettiği belirtilen ve kimliği açıklanmayan bir kişi de gözaltına alındı. Kaçan zanlının yakalanması için ise özel ekip kuruldu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.