Tarım Bakanlığı'nda flaş karar; Tüm atamalar durduruldu

Tarım Bakanlığı'nda atama kargaşası var. Yeni atama genelgesi yüzünden tüm açıktan atama, tayin ve kadro değişiklikleri ikinci bir emre kadar durduruldu.

07 Aralık 2015 Pazartesi 10:07
Tarım Bakanlığı'nda flaş karar; Tüm atamalar durduruldu






Tarım Bakanlığı'nda flaş karar; Küm atamalar durduruldu

Atama konusuna değiştirilen genelge yüzünden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndaki tüm atama, açıktan atama ve tayin işlemleri durduruldu. Atama ve nakil bekleyen memur ve müdürlerin gözü kulağı yeni çıkacak genelgede

Tarım Bakanı Faruk Çelik tarafından, 25 Kasım 2015 tarihinde tüm birimlere gönderilen yazıda şöyle denildi;

Bakanlığımız merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatı ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurum ve kuruluşlar açıktan, naklen ve yeniden yapılacak atamalar ikinci bir talimata kadar durdurulmuştur.

Ancak, yargı kararı gereği yapılacak atamalar ile mevzuat gereği yapılması gereken atanmalar bu Genelge kapsamı dışındadır.

Bunun dışındaki durumlarda yapılması gereken atamalar için Bakanlık izni alınacaktır.

Bilgi edinilmesini ve gereğinin buna göre yapılmasını rica ederim.
Faruk Çelik
Bakan"

Bu Genelge, 2 Aralık 2015 tarihinde yayımlanan 2015/13 sayılı Genelgeden önce yayımlanmıştır. Bilindiği üzere bu genelge, tüm atamaları durduran 2015/9 sayılı Genelgeyi yürürlükten kaldırmıştır. Dolaysıyla 2015/13 sayılı Başbakanlık genelgesi sonrasında, Tarım Bakanlığının kurumsal düzeydeki 2015/3 sayılı genelgesinin değiştirilip değiştirilmeyeceği merak edilmektedir.
Son Güncelleme: 07.12.2015 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.