Van'da çatışma; 1 polis şehit, 12 terörist öldürüldü

Son dakika Van; Terör örgütü PKK'lı bir grubun eylem hazırlığı için Edremit yolu üzerinde bir evde üstlendiği ihbarı polisi harekete geçirdi. Gece çıkan çatışmada 12 terörist öldürüldü.

10 Ocak 2016 Pazar 09:59
Van'da çatışma; 1 polis şehit, 12 terörist öldürüldü






Van'da çatışma; 1 polis şehit, 12 terörist öldürüldü

Van Edremit yolu üzerinde bir eve teröristlerin üstlendiği ihbarı üzerine yapılan operasyon sabaha kadar sürdü. Operasyon sırasında 1 polis  memuru şehit düştü. Evde üstlenme hazırlığı yapan 12 terörist çıkan çatışmada öldürüldü.

ÇATIŞMA SABAHA KADAR SÜRDÜ

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde gelen ihbar üzerine Van polisi ve özel harekat timleri bölgeyi tamamen abluka altına aldı. Güvenlik güçleri Van-Edremit karayolu üzerindeki Kocaeli Parkı karşısındaki eve dün gece bir grup PKK'lının girdiğini belirledi.

Bunun üzerine operasyon başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat timlerinin de katıldığı operasyonda evdeki teröristler ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit düşerken, 12 terörist te öldürüldü. Çatışmada yaralanan 2 polis memuru hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, bölgede operasyonun tamamlanması ardından açıklama yapılacağını bildirdi.


Son Güncelleme: 10.01.2016 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.