Yaşlılar tartıştı: İki ölü var

21 Kasım 2012 Çarşamba 14:05
Yaşlılar tartıştı: İki ölü var






65 yaşındaki Murat Akim, daha önce birkaç kez tartıştığı 70 yaşındaki Fahri Akçin'i sabah namazından çıktıktan sonra av tüfeğiyle öldürdü. Cinayetten sonra evine giden Akim, aynı tüfekle intihar etti.

Sandıklı ilçesi Cuma Mahallesi Karacaören Caddesi'nde oturan Fahri Akçin, bu sabah namazını kılmak için saat 04.30'da cadde üzerindeki Kevser Camii'ne gitti. Aynı camiye giden Murat Akim, daha önce birlikte namaz kıldığı ve birkaç kere tartıştığı Fahri Akçin ile yolda karşılaştı. İkili, namaz öncesinde yine tartıştı. Bunun üzerine sinirlenen Murat Akim, caminin yakınındaki evinden av tüfeğini alarak geri geldi. Murat Akim, Fahri Akçin'i cami çıkışında av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Daha sonra evine giden Murat Akim, evinin girişinde aynı tüfekle çenesinin altına ateş ederek intihar etti. Silah sesi üzerine sokağa çıkanlar, cesetleri fark ederek polise haber verdi. Polis ve sağlık görevlerinin incelemesinin ardından Akim ve Akçin'in cesetleri Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.