Yurt'ta kanlı infaz: Müdür ve yardımcısı ölü bulundu

01 Ağustos 2012 Çarşamba 18:05
Yurt'ta kanlı infaz: Müdür ve yardımcısı ölü bulundu









Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesi içinde yer alan ve Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı erkek öğrenci yurdunun müdürü ile müdür yardımcısı, makam odasında silahla vurulmuş halde bulundu.

ÇALIŞANLAR SİLAH SESİ DUYDU

Yurt binası idari bölümdeki bir odadan silah sesi geldiğini duyan yurt çalışanları, müdür yardımcısı Abdulgani Güldez'in odasına gitti. Odada Güldez ile yurt müdürü İsmail Işıktaş'ın silahla vurulmuş halde yerde yattıklarını gören çalışanlar, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

POLİS 5 KOVAN BULDU

Yurda gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı incelemede Güldez ile Işıktaş'ın öldüğü belirlendi. Daha sonra Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne haber verilmesi üzerine Emniyet Müdürü Kadir Ay ile Olay Yeri İnceleme ekipleri yurt binasına geldi.

Cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin yurt binasında yaptığı inceleme sürüyor. Olay yerinde yurt müdürü İsmail Işıktaş'a ait ruhsatlı tabanca ile 5 adet boş kovan bulundu. Muğla polisi olayın iki kişi arasında yaşanan bir tartışmadan kaynaklanabileceğini belirterek bilgi vermedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.