Kilis’te Çok Katlı Otoparkta Yangın Paniği

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - KİLİS’te belediyeye ait çok katlı otoparkın alt katında bulunan elektrik trafosunda aşırı ısınma nedeniyle meydana gelen yangın paniğe yol açtı. Cumhuriyet Meydanı’nın altında bulunan TEDAŞ’a...

24 Ekim 2014 Cuma 16:46
Kilis’te Çok Katlı Otoparkta Yangın Paniği






Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - KİLİS’te belediyeye ait çok katlı otoparkın alt katında bulunan elektrik trafosunda aşırı ısınma nedeniyle meydana gelen yangın paniğe yol açtı.
Cumhuriyet Meydanı’nın altında bulunan TEDAŞ’a ait trafo, öğleden sona aşırı ısınma nedeniyle alev aldı. Otoparkta oluşan yoğun duman nedeniyle araçlar dışarı çıkarıldı ve itfaiyeden yardım istendi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye görevlileri, bölgenin elektriğini keserek trafoya müdahale edip yangını söndürdü.
Olay yerinde inceleme yapan Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Yavuzlu, TEDAŞ’ın elektrik trafosunda aşırı ısınmadan kaynaklanan bir sıkıntı oluşturduğunu belirterek, “Allah'a şükür korkulacak bir şey yok. Can ve mal kaybı yok. İtfaiye müdahale etti” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.