Konya'da uyuşturucu çetelerine baskın

Konya emniyeti bünyesinde yeni kurulan Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ilk operasyonunda 34 kişiyi gözaltına aldı..

22 Ocak 2016 Cuma 12:03
Konya'da uyuşturucu çetelerine baskın






Konya'da uyuşturucu çetelerine baskın

Konya'da Emniyet Müdürlüğü'nde yeni kurulan Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi tarafından, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında evli çiftlerin de bulunduğu 34 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şebekeye yönelik yapılan teknik ve fiziki takibin ardından geçen salı günü sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. 400 polis tarafından önceden belirlenen 50 adrese yapılan baskında aralarında Saliha- Ali Y., Kiraz- Mustafa Ö. çiftinin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı. Baskında adreslerinde bulunmayan 4 kişinin de arandığı belirtildi.

EV EKONOMİSİNE KATKI YAPMIŞLAR

Şüphelilerden 1'i polisteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Sorgusu tamamlanan 4'ü kadın 34 kişi ise bu sabah adliyeye sevk edildi. Eşleriyle birlikte uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan kadınların ifadelerinde, ''Ev ekonomisine katkı yapmak için bu işi yapıyoruz" dedikleri öne sürüldü.

Son Güncelleme: 22.01.2016 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.