PKK'lılar Erciş'te çekici yaktı

VAN'ın Erciş İlçesi Yeşilova Mahallesi'nde yol kesen bir grup PKK'lı durdurdukları bir çekiciyi ateşe verdi. Olay, dün saat 20.00 sıralarında Van-Bitlis karayolunun Erciş İlçesi Yeşilova Mahallesi'nde meydana geldi. Yüzleri maskeli...

19 Temmuz 2015 Pazar 16:51
PKK'lılar Erciş'te çekici yaktı






VAN'ın Erciş İlçesi Yeşilova Mahallesi'nde yol kesen bir grup PKK'lı durdurdukları bir çekiciyi ateşe verdi.
Olay, dün saat 20.00 sıralarında Van-Bitlis karayolunun Erciş İlçesi Yeşilova Mahallesi'nde meydana geldi. Yüzleri maskeli yaklaşık 40 kişilik bir PKK'lı grup karayoluna inerek M.İ. yönetimindeki 33 DDP 57 plakalı çekiciyi durdurdu. Şoför M.İ'yi araçtan indiren PKK'lılar bir süre propaganda yaptıktan sonra çekiciyi ateşe verdi. Çekici kullanılmaz hale gelirken, PKK'lı grup olayın ardından karanlıktan faydalanarak dağlık araziye kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.