Şanlıurfa’da kaza: 4 yaralı

Ömer PINAR- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, park halindeki otomobile çarpan hafif ticari araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Kaza, öğleden sonra Şanlıurfa- Akçakale karayolunun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. Salih Çelik...

19 Nisan 2015 Pazar 17:45
Şanlıurfa’da kaza: 4 yaralı






Ömer PINAR- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, park halindeki otomobile çarpan hafif ticari araçta bulunan 4 kişi yaralandı.
Kaza, öğleden sonra Şanlıurfa- Akçakale karayolunun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. Salih Çelik yönetimindeki 63 ZU 104 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde duran Şükrü Beyşen’e ait 33 TY 177 otomobile çarptı. Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü Salih, yanında bulunan Mehmet ve Emine Çelik ile ismi öğrenilemeyen bir çocuk yaralandı.
Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.